Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Har du mistet evnen til at føle ægte glæde?

Har du mistet evnen til at føle ægte glæde?

Når vi føler os triste og ikke kan opleve glæde ved de ting, som vi ellers plejer, kan det være at vi har mistet kontakten med vores indre barnlige glæde.

Af Sonja Ramsøe
16. July 2019 | Psyke/håndanalyse

Når vi føler os triste og ikke kan opleve glæde ved de ting, som vi ellers plejer, kan det være at vi har mistet kontakten med vores indre barnlige glæde. 
Så hvis du synes, at du har gjort alt det, som du plejer at gøre for at føle oprigtig glæde - det kan være sport, hygge med venner og familie, nye arbejdsopgaver, byture, skønhedsbehandlinger, rejser m.m.  Så er det på tide, at prøve noget nyt.

Når hovedet bestemmer for meget

Vi mennesker har tendens til at være så meget i vores hoveder, at vi helt glemmer hvad det vil sige virkelig at føle kroppen, mærke de signaler, som den kommer med, oversætte dem til handling. Men hvordan kan du finde vejen til at føle ægte glæde igen?

Kropsterapi er vigtigt for at bane vejen

Når din krop modtager afslappende kropsarbejde med fundament i de teknikker, som jeg har lært som psykoterapeut som Windows to the Sky og kranio-sakralmassage, bringer jeg dig ind i en dybt afslappet sindstilstand. Her fremkommer en slags bevidsthedsudvidelse og i denne bevidsthedstilstand begynder du "at se en indre film" - en historie med dig selv som hovedpersonen. Du er dog hele tiden klar over, at du ligger på en briks og er i session og i trygge hænder.

Samtalen

Når du er helt afslappet, begynder jeg at tale til din underbevidsthed, dvs. jeg taler ikke til din logiske hjerne, men til dine følelser og sammen finder vi frem til, hvad der gør, at din indre glæde ikke længere føles, som den plejer og under samtalen finder vi frem til, hvad der skal til, for at du kan føle en forløsning og få klarhed.

Hvad får du ud af sessionen?

Når din krop får lov til at slappe helt af, og dine følelser får lov til at blive udtrykt og du kan fortælle, hvilke områder og situationer i dit liv, der kan optimeres på bedste vis, vil du føle en forløsning med det samme.

Hvad så bagefter?

Bagefter snakker vi om det du har oplevet, så du kan tage ny viden med hjem om dig selv, så du kan tage hul på nye spændende ændringer/oplevelser, så du kan føle ægte livsglæde igen.

Vil du læse mere, så se her

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 
Vil du skrive den sms som fanger ham? Blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 2. August 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Hvordan skriver jeg den "rigtige" sms som får ham til at ville have mig ?

Findes prinsen på den hvide hest overhovedet? blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 30. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Den oversete grund til at du er ulykkelig i dit kærlighedsliv – eventyr.

Hvorfor vil han ikke ha´mig? - MOOLA bloggen med Marie-Louise Bregndal
Kærlighed - 5. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

BLOG: "Jeg er hende der modner dem - men aldrig høster frugten" Det var der en skøn kvinde, jeg talte med for nyligt, der...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+