MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.
Den ene er, at første gang jeg smagte det, var det tilberedt af en mand der bare osede af maskulinitet. Han var ikke bare høj, muskuløs og politimand, nej det der gjorde ham mest maskulin var hans ro.Han hvilede i sig selv, var helt klar på hans værdier og behov, og hvor han ville have mig som kvinde. Han var beskytter, stærk og klippefast. Det perfekte modspil til det feminine, og han fik mig til at føle mig mere feminin end nogen anden mand har formået.
Desværre var jeg lige blevet skilt da jeg mødte ham. Så ud over at nyde den fantastiske smagsoplevelse som jeg vil dele med dig i opskriften, så nød jeg slet ikke at jeg faktisk havde fundet en rigtig mand.
Vi var to meget forskellige steder da vi mødtes. Jeg var lige brudt ud af familiemønsteret, han ville gerne genskabe det. Jeg havde alt for travlt med at ”klare mig selv”, og være fri og uafhængig, til at jeg kunne finde en passende balance, med denne meget maskuline mand.
Som nyskilt havde jeg mit eget lille oprør med alle de feminine kvaliteter, som omsorg, nærvær og rummelighed, når det galt andre end min søn. Så det siger vel sig selv, at vi havde svært ved at finde balancen.
Jo mere jeg de sidste aår, er kommet i balance med mine maskuline og feminine energier, jo mere går det op for mig, at han faktisk repræsenterer lige præcis den mand, mange kvinder taler om deres mand ikke er.
Da jeg var sammen med ham syntes jeg han var enormt kedelig og irriterende. Jeg syntes han havde nogle vandvittige prioriteter, mest fordi han et par weekender valgte at være i sommerhus med drengen, i stedet for at være sammen med mig.
I dag kan jeg se at han bare var totalt klar paå sine behov, og at der skulle mere end en nyskilt furie med fikse weekend planer, til at afholde ham fra den planlagte sommerhustur med drengene.
Og mindre af kvinder som ikke vil være kvinder, og lade mænd være mænd. Der har været mange gaver i den oplevelse, ikke at underkende gaven i introduktionen til jordbær-salsa.
Det er ikke bare smukt, det smager himmelsk som tilbehør til alt fra tørret skinke, til kylling og store røde bøffer, specielt om vinteren, selvom det ligner en sommerspise
Bon Appetité
Nip jordbærrene, skyl dem og skær dem i små tern.
Pil rødløget og hak det fint. Riv ingefær, hak hvidløg og basilikum, og bland det sammen.
Rør olie og balsamico sammen og hæld det over blandingen.
Stil det i køleskab en timers, inden servering.
Hvordan skriver jeg den "rigtige" sms som får ham til at ville have mig ?
Den oversete grund til at du er ulykkelig i dit kærlighedsliv – eventyr.
BLOG: "Jeg er hende der modner dem - men aldrig høster frugten" Det var der en skøn kvinde, jeg talte med for nyligt, der...
Kommentarer (0)
Ingen kommentarer fundet.