Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Body SDS

- fokusere på kroppen som helhed.

Body SDS terapeut

moola.dk Body SDS

Body SDS

Body SDS fulde navn er Body Self Development's System. Systemet blev startet af Erland Hartung i slutningen af 1940´erne, og er blevet videreudviklet af hans søn Ole Kåre Føli og barnebarnet Bengt Valentino Andersen til det, det er i dag. 

Body Sds filosofien tager udgangspunkt i at kroppen kan helbrede sig selv, så længe den er i sit optimale og mest naturlige udgangspunkt. Body SDS tager udgangspunkt i forskellige massage- og åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk samt frigørelse af led og terapeutens indføling og grundige viden om hvordan traumer sætter sig i kroppen. Der arbejdes med led, muskler og organer, så de kommer så tæt på deres naturlige udgangspunkt som muligt og derved fungere optimalt. Kroppen og sindet guides med løbende samtale terapi mens der arbejdes med kroppen.

Du kan opleve, at din krop har fysiske skader, gamle chok, føle af du sidder fast i negative tankemønstre eller have brug for hjælp til at komme I mål med din hverdag, dit sportsliv, kærligheden eller arbejdsliv. Her kan det være en Body SDS behandler, der er det rette for dig. 

Kropsterapi efter Body-sds metoden er en behandling, der kontant og effektivt griber fat om problemets kerne og ikke blot løsner op for de umiddelbare spændinger og fjerner fysiske smerter, men grundigt og ved hjælp af en række redskaber hjælper dig til en sundere hverdag, der vil give dig mere overskud - både fysisk og mentalt. 

En body SDS behandling sætter gang i kroppens udrensning, og derfor er det vigtigt, at drikke rigeligt med vand efterfølgende. Efterfølgende kan du føle dig træt, afstresset, afklaret eller fyldt med energi. Der vil være nogle, der efterfølgende kan opleve forbigående ubehag såsom hovedpine og kvalme. 

De fleste giver udtryk for et større velværd, bedre plads inde i sig selv og overskud til at møde hverdagen igen. 

Kontakt Body-sds A/S for mere information.

Blue Door Clinic

Adresse:
H. C. Lumbyes Gade 25,
2100 København Ø

Tlf.: 26150664

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+